Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

سمیع‌الله حسینی مکارم صبح امروز در حاشیه بازدید صبحگاهی خود از روند ساخت خط شش مترو با حضور در جمع خبرنگاران گفت: خط شش مترو یکی از خطوط استراتژیک است که 32 کیلومتر دارد و با الحاق 7.5 کیلومتر مسیر توسعه‌ای در جنوب این خط، طول آن به 39.5 کیلومتر می‌رسد و یکی از خطوطی است که در اقتصاد شهری و همچنین حمل و نقل مردم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امیدواریم فاز یک این خط به طول 10 کیلومتر تا پایان شهرویورماه افتتاح شود، اظهار کرد: مابقی خط شش نیز تا پایان سال جاری به بهره‌برداری می رسد و بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده تا حدود یک میلیون نفر مسافر به ظرفیت مترو اضافه می‌شود.

سرپرست شهرداری تهران با بیان اینکه خط شش مترو به طور کلی بیش از 90 درصد پیشرفت داشته است گفت: عملیات سیویل انجام شده و در حال حاضر در بخش تجهیزات مترو هستیم که با تمهیدات اتخاذ شده در جلسه صبحگاهی امروز معاون حمل و نقل قول داده‌اند که تا پایان شهرویور ماه این مهم تکمیل شود.

وی با بیان اینکه یکی از مسائل اصلی در مترو تأمین منابع مالی است گفت: خوشبختانه با تمهیدات اخذ شده برای این خط مترو تا پایان سال منابع تامین می‌شود.

حسینی مکارم در ادامه حضورش درجمع خبرنگاران با بیان اینکه کل خط شش مترو تا پایان سال افتتاح می شود گفت: فاز یک مترو از دولت آباد خواهد بود که 2 ایستگاه تبادلی نیز در این میان قرار دارد که خط شش را به خط 2 و 4 متصل می‌کند.

وی در مورد سرانجام خط 7 نیز بابیان اینکه این خط  مترو یکی ازمهمترین خطوط مترو است گفت: بخشی از ایستگاه‌های این خط تا پایان اردیبهشت ماه افتتاح و بخش دیگری از ایستگاه‌های تعطیل شده با ایمن‌سازی طی ماه‌های آینده افتتاح خواهد شد.

سرپرست شهرداری تهران در مورد سرانجام انتشار اوراق مشارکت برای توسعه خطوط مترو تصریح کرد: 700 میلیارد تومان اوراق مشارکت منتشر شد و بانک عامل وشرکت تامین سرمایه نیز مشخص شدند و تا پایان خردادماه نیز 1300 میلیارد تومان دیگر آن منتشر می شود

وی با بیان اینکه توسعه مترو یکی از اهداف مهم مدیریت شهری است گفت:‌در حال حاضر سهم مترو در جابه‌جایی مسافر 15 درصد است که امیدواریم بااحداث خط شش و هفت این عدد به 25 درصد برسد.

مکارم در مورد قرارگرفتنش در بین 28 گزینه پست شهرداری تهران که روز گذشته اسامیشان منتشر  شد گفت: من سرپرست هستم و تا زمانی که شهردار جدید انتخاب شود تمام تلاش خود را انجام خواهم داد که در اداره شهر موفق شوم و مداخله‌ای در تصمیم گیری در خصوص شهرداری تهران نخواهم داشت و تا زمان انتخاب شهردار جدید کار خود را با قوت ادامه خواهم داد

وی درباره سرانجام مجمتع‌های ایستگاهی با بیان اینکه این سازمان از معاونت مالی به معاونت حمل و نقل کوچ خواهد کرد گفت: مجمتع‌های ایستگاهی در بخش تردد مسافران، فضاهای تجاری و ... می‌ تواند به مترو بسیار کمک کند و قرار ما این است که منابعی که از طریق مجتمع‌های ایستگاهی به دست می آید صرف توسعه حمل و نقل عمومی و مترو شود.

 به گزارش ایسنا، سرپرست شهرداری تهران در بازید صبحگاهی خود از روند ساخت خط شش مترو به همراه پورسید آقایی معاون حمل و نقل‌، علی امام معاون مترو و ... بازدید کرد.

انتهای پیام

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۰۷۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳

مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران از انجام مطالعات آسفالت پلیمری خبر داد و گفت: برنامه‌ای برای افزایش کارخانه آسفالت نداریم.

به گزارش ایسنا، صداقتی ظهر امروز در نشست خبری با بیان اینکه سال جاری سال پرپروژه‌ای برای معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران خواهد بود، گفت: از سال۱۴۰۰ برنامه ریزی و ریل گذاری در حوزه فنی و عمرانی انجام دادیم، به گونه‌ای که مطالعات احداث پروژه‌های مختلف را انجام داده و از سال ۱۴۰۱ انجام پروژه‌ها را در دستور کار قرار داریم و حالا ۲۵ پروژه عمرانی در سال جاری افتتاح خواهند شد که هر کدام از این پروژه‌ها انرژی جدیدی را به بدنه شهرداری تهران تزریق خواهد کرد.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ اولین افتتاح عمرانی‌مان در ۲۰ شهریور بود یعنی شش ماه اول سال پروژه‌ای برای افتتاح نداشتیم، اظهار کرد: اما امسال از ۲۰ فروردین‌ماه اولین پروژه سال جدید را افتتاح کردیم و در نظر داریم هر ماه دو پروژه عمرانی افتتاح کنیم هرچند که ممکن است برخی پروژه‌ها از نظر وسعت کوچک باشند؛ اما قطعا پیچیدگی و حساسیت‌های خاص خود را دارند.

مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با بیان اینکه عملیات بهسازی آسفالت بزرگراه آزادگان امروز رونمایی شد، تصریح کرد: در حال حاضر در ۳۰ نقطه شهر عملیات تراش و روکش آسفالت در حال انجام است که این عملیات عمر مفید آسفالت را حداقل ۱۰ سال افزایش می‌دهد.

صداقتی با بیان اینکه شهردار تهران انصافا نگاه ویژه‌ای به پروژه‌های عمرانی دارد؛ به گونه‌ای که در تامین منابع و همچنین رفع معارضین پروژه‌ها دستورات اکیدی داشته است، ادامه داد: سهم آسفالت تهران در سال یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن خواهد بود چرا که ما یک افق ۱۰ ساله ترسیم کردیم و بعد از ۱۰ سال کل آسفالت نوسازی خواهد شد و معابر نیز اولویت‌بندی خواهد شد و بزرگراه هایی همچون یادگار و حکیم در اولویت هستند و در نظر داریم تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت در سال را حفظ کنیم.

وی با بیان اینکه کارخانه‌های آسفالت موجود صرفا در جهت تولید آسفالت نو فعال هستند، تصریح کرد: باید به سمت کارخانه‌های آسفالت بازیافتی برویم تا از تراشه‌های آسفالت در تولید آسفالت جدید استفاده کنند که تکنولوژی خاصی را می‌طلبد و در همین زمینه کارخانه‌ جدیدی تحت عنوان آسفالت بازیافتی احداث شود تا با استفاده از تراشه‌های آسفالت نسبت به تولید آسفالت جدید اقدام کنند.

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران اضافه کرد: تراشه‌های آسفالت قیمت مصالح را دارند و درصدی قیر به آنها اضافه شده است و با استفاده از تراشه‌های موجود آسفالت می‌توانیم در مصرف قیر نیز صرفه‌جویی کنیم که معضل زیست محیطی نخواهد داشت.

صداقتی در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر حجم تراشه‌های آسفالت موجود اظهار کرد: تراشه‌هایی که در بزرگراه‌ها ایجاد می‌شود براساس قراردادی که با پیمانکاران داریم در محلی دپو می‌شود و حجم این تراشه‌ها در حال حاضر مشخص است و باید بگویم حداقل سه سال کارخانه بازیافتی‌مان خوراک دارد یعنی سه سال طول می‌کشد که کارخانه بازیافتی‌مان تراشه‌های موجود را بازیافت کند.

وی درباره استفاده از روش‌های نوین در آسفالت‌ ریزی گفت: روش تراش و روکش موضوع قدیمی نیست که بخواهیم آن را رها کنیم و به سراغ روش‌های نوین بپردازیم و دقت داشته باشید که تهران یک میلیون و ۱۰۰ هزار کیلومترمربع معابر دارد و اگر بخواهیم زیرساخت‌ها را بتنی کنیم هزینه مضاعفی خواهد داشت و این در حالی است که ما سعی می‌کنیم که آسفالت در معابر مهم همچون بزرگراه‌ها را از مواد درجه یک استفاده کنیم.

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که محیط زیست اعلام کرده که هنوز به کارخانه آسفالت واقع در آبعلی مجوز نداده است، گفت: برنامه‌ای برای افزایش کارخانه آسفالت نداریم و از نظر زیرساختی و برنامه ریزی نیز به حد مطلوب رسیدیم.

وی با بیان اینکه بررسی‌ها نشان داده که باید در سمت شرق تهران کارخانه آسفالت داشته باشیم، تصریح کرد: در حال رایزنی با محیط زیست هستیم که مجوزهای لازم با اتخاذ رویکرد مثبت اخذ شود چرا که محیط زیست می‌گوید کارخانه‌های تولیدی باید به شعاع ۱۲۰ کیلومتری خارج از شهرها منتقل شوند؛ اما اگر کارخانه آسفالت را به بیرون از شهرها ببریم آسفالت یخ‌زده به معابر می‌رسد که در حال رایزنی هستیم تا موارد فنی طی شود.

صداقتی در پاسخ به سوالی مبنی بر چرایی آسفالت بزرگراه امام علی (ع) که کیفیت نامناسبی دارد، اظهار کرد: حدود ۱۰ سال از عمر آسفالت بزرگراه امام علی (ع) می‌گذرد، یعنی ممکن است ترک‌های طبیعی در سطح آسفالت ایجاد شده باشد که دو تیم آسفالت در بزرگراه امام علی (ع) مشغول فعالیت هستند.

وی همچنین در خصوص فعالیت شرکت‌های دانش بنیان با تاکید بر این‌که دانشگاه امیرکبیر به عنوان بازوی مطالعاتی به ما کمک می‌کند، تصریح کرد: کما این‌که در نوروز سال ۱۴۰۱ تعدادی از ایستگاه‌های بی آر تی که آسفالت‌شان دچار مشکل جمع‌شدگی شده بود با بتن الیافی تأمین شده است و در حال حاضر نیز مطالعات در مورد استفاده از آسفالت پلیمری در حال انجام است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جشن تکمیل خطوط یک تا هفت پایان سال برگزار می‌شود
  • جشن تکمیل خطوط هفت‌گانه مترو تا پایان سال جاری
  • احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳
  • حل دو مشکل اصلی در بزرگراه آزادگان | فاز دوم فتح-باغستان تا پایان شهریور افتتاح می شود
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد/ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز
  • لیگ کشتی از شهریور آغاز می‌شود / یاری: امیدوارم امسال کشتی طلای بیشتری در المپیک بگیرد
  • افتتاح فاز اول آزادراه شوشتری تا پایان سال
  • لیگ کشتی از شهریور آغاز می شود/ میزبانی اهواز از جام تختی خوب بود
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو
  • افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | گره کور بزرگراه بسیج باز می شود